The Glow-Getter Magazine

Ik had het eerste Glow-Getter Magazine al in huis toen ik de vraag kreeg het ontwerp voor de tweede editie een update te geven. Het magazine is gebaseerd op een template dat je via Powerpoint kunt aanpassen. Ik heb het template opnieuw opgebouwd in InDesign en het aangepast naar de wensen van Rachel, de oprichter van dit blad. Ik houd ervan om als een Pietje Precies te werk te gaan. Ik heb een aantal pagina-indelingen gemaakt, waarin diverse elementen aangepast kunnen worden. Daarnaast heb ik een aantal icoontjes met de hand getekend, zodat de stijl past bij het lettertype van de titels. Vanuit een goede basis kan Rachel nu zelf de invulling doen van de volgende bladen!

Als je het magazine niet kent en je het leuk vindt om tips en interviews te lezen van vrouwelijke ondernemers, neem dan zeker even een kijkje: www.theglowgettermagazine.nl

Werk jij ook met bestanden die niet gebruiksvriendelijk zijn, of waar je niet de juiste kwaliteit uit krijgt om het mooi te laten drukken? Wellicht kan ik je helpen!

The Glow-Getter Magazine cover

Glow-Getter Magazine Rachel Kabelaar

Tijdschrift ontwerp

Magazine design

The Glow-Getter Magazine design

Magazine ontwerp

tijdschrift ontwerp