Marieke Persoon grafisch ontwerper

Over mij

Hee, wat leuk dat je op mijn website kijkt!

Ik ben Marieke Persoon, grafisch ontwerper gespecialiseerd in branding.

Toen ik op de basisschool zat, wilde ik altijd kapster worden. Met verschillende tools een mooi kapsel creëren waar de klant blij van wordt.

Nu ben ik grafisch ontwerper en doe ik ongeveer hetzelfde. Ik ga op zoek naar een passende oplossing voor mijn klanten, maar nu ook met de doelgroep in mijn achterhoofd. Het is leuk als wij allebei blij worden van het resultaat. Het is nog leuker als dit de juiste mensen aanspreekt. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat een ontwerp communiceert, zowel inhoudelijk als visueel.

Ik werk als freelance grafisch ontwerper aan het ontwerp van nieuwe huisstijlen, maar werk ook regelmatig met bestaande huisstijlen waarvoor ik aanvullende materialen ontwerp. Zo maak ik lesboeken, magazines, illustraties en iconen voor opdrachtgevers.

Ik heb grafisch ontwerp gestudeerd op de Willem de Kooning Academie met een specialisatie in branding. Naast dat ik ruim 5 jaar mijn eigen bedrijf heb, heb ik drie jaar als ontwerper in loondienst gewerkt. Bij reclamebureau Nijgh maakte ik deel uit van een creatief team met UX designers, copywriters en artdirectors. Daarvoor was ik bij Grapedistrict en Xcelsior ontwerper in huis.

Volg mij ook op Instagram @mariekepersoon of op LinkedIn: Marieke Persoon. 

Wil je meer weten over mij of mijn werk? Je kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen!
Ik kom graag langs om kennis te maken. Je kan mij bereiken via info@mariekepersoon.nl.

Kvk: 68699573
Btw: NL002301880B25