Over mij

Grafisch ontwerper in Den Haag

Hoi, ik ben Marieke. De persoon die van buiten het binnenste van je bedrijf laat zien.

Hola, sol & sangria, hoe Spanje zit verweven in de wortels van mijn bedrijf

Nietsvermoedend liep ik de drukkerij binnen om het drukwerk voor mijn afstudeerproject aan de Willem de Kooning Academie op te halen. Niet veel later stond ik buiten met mijn eigen ontwerp én de opdracht om een Spaans lesboek te ontwerpen voor Fuentes. Toen er na het eerste lesboek nog elf volgden, was de keuze snel gemaakt en schreef ik mij in als freelance grafisch ontwerper.

Ruim zes jaar later zijn we heel wat lesboek-ontwerpen verder, en heb ik diverse ondernemers mogen helpen een blijvende indruk achter te laten met hun bedrijf door middel van huisstijlontwerp, dtp-werkzaamheden, website-ontwerp, signing-ontwerp en de opmaak van diverse promotiematerialen. Van website upgrade voor Alan & Luca, roll-up banners voor Kustwacht Nederland tot een compleet vernieuwde huisstijl voor kindcentrum Balans. Zij laten de branding van hun organisatie voor zich spreken.

Buiten vind ik de inspiratie om jouw bedrijf vanuit binnen vorm te geven

Op de fiets naar mijn studio in Den Haag, een koffie to go halen bij mijn favoriete tentje of vanuit de hangstoel in mijn tuin genieten van het zonnetje. In het alledaagse vind ik de meest onverwachte creatieve ingevingen.

Ik kom daarom graag bij jou langs. Want wat voor jou heel gewoon is, zie ik als iets wat jouw bedrijf uniek maakt. Met aandacht kijk ik om mij heen, luister ik naar je verhaal en stel ik de juiste vragen. Zo krijg ik een compleet beeld van je bedrijf, van binnen én van buiten.

Dan is het tijd om terug te gaan naar de tekentafel. Terwijl op de achtergrond mijn vaste playlist draait en mijn kat Samos een oogje in het zeil houdt, creëer ik een ontwerp dat de kern van je merk zichtbaar maakt voor de buitenwereld.

Mijn enthousiasme uit zich niet alleen tijdens het ontwerpen, maar ook daarna. Met een grote glimlach kom ik het eindresultaat graag in het echt bekijken. En praten we natuurlijk nog even na over onze samenwerking.

Bij Marieke Persoon vind je het totaalplaatje dat jij nodig hebt om op te vallen met jouw bedrijf, van webbouw tot drukwerk

Wist je dat ik mij niet alleen bezighoud met ontwerp, maar ook met de context daaromheen? Want door verschillende vakgebieden met elkaar te combineren, zorgen we dat jouw bedrijf de indruk achterlaat die jij voor ogen hebt.Ik werk daarom op vaste basis samen met professionals bij wie ik terecht kan voor drukwerk, signing, webbouw, copywriting, textiel en fotografie. Met mij als contactpersoon, schakelen we snel naar een eindresultaat waar jij en ik enthousiast van worden.

Wil jij de volgende stap zetten met jouw bedrijf, en heb je daarvoor een visuele uitstraling nodig die onmiskenbaar is voor jouw merk? Stuur mij een mail of boek direct een telefonische kennismaking. Ik kom graag meer over jou en je bedrijf te weten!

Volg mij ook op Instagram @mariekepersoon of op LinkedIn: Marieke Persoon. 

Kvk: 68699573

Btw: NL002301880B25