Xcelsior

Hoe leuk is het als je ergens gaat werken en je je eigen functie mag opzetten? Ik had de eer om bij Xcelsior de eerste te zijn in een marketing, communicatie en ontwerp functie.

Xcelsior is gespecialiseerd in het analyseren van (sport)klachten vanuit podologisch oogpunt. Bewegingsexperts en podologen maken gebruik van uitgebreide analysemethodes om klanten van passende schoenen en goed onderbouwd medisch advies te voorzien. Daarnaast biedt Xcelsior trainingen en opleidingen aan op locatie voor verenigingen, bedrijven en scholen.

Een bedrijf dus, dat niet zomaar in één woord te vangen is. Mijn rol was om de activiteiten van Xcelsior naar verschillende media te vertalen en verspreiden, zodat klanten, verenigingen en verwijzers begrijpen wat Xcelsior voor hen kan betekenen.

Ik hield me bezig met het bedenken en ontwerpen van online en offline uitingen en het creëren van content voor op de sociale media van Xcelsior. Daarnaast schreef ik blogs, mailings en redactionele stukken en deed ik aanpassingen aan de website.

Xcelsior evenementen tent

Cadeaukaartverpakking Xcelsior dicht