Dutch Boosting Group

Dutch Boosting Group Infographic ontwerp poster

Dutch Boosting Group houdt zich bezig met duurzaamheid en energietransitie.

Ze vroegen mij een infographic te ontwerpen die de waterstofketen in beeld brengt. De opdracht was: modern, out of the box en overzichtelijk.

Het bedrijf was al in bezit van een knallende huisstijl. Ik heb de vormtaal van de bestaande huisstijl bekeken en hier een aansluitende stijl voor de infographic bij bedacht. Vervolgens heb ik alle illustraties in deze stijl ontworpen.

De infographic wordt gebruikt als praatplaat tijdens afspraken met stakeholders om de toegevoegde waarde van waterstof binnen de energietransitie uit te leggen. De illustraties uit deze plaat kunnen ook los gebruikt worden voor presentaties, blogs en social media.

Naast het ontwerp heb ik ook advies gegeven over het drukken van de poster, zodat de knalkleuren ook hier goed naar voren komen. Inmiddels ben ik een stuk wijzer als het gaat om groene waterstof, elektrolyzers, waterstoftransport en fuel cells!

Wil je ook een complex onderwerp visueel weergeven? Dat kan zeker helpen om potentiële klanten meer inzicht te geven in jouw diensten of werkzaamheden!